Events- Operations
Event Management
Event Management zorgt - samen met Project & Support, Organiser Services, Event Operations en de RAI Diensten en leveranciers - voor de totstandkoming van elk event waarbij Event Management als adviseur input geeft voor optimalisering van het event.
Event Management zorgt voor de handhaving van de, op basis van de klantwens, gewenste kwaliteit, geeft advies daarover en coördineert de invulling.
Food & Beverage
RAI F&B creëert beleving en verhoogt daarmee de waarde van de ontmoeting tijdens elk evenement in RAI Amsterdam. De afdeling F&B verzorgt de F&B werkzaamheden (op het gebied van banqueting, vaste of mobiele restaurantlocaties, in eigen beheer of d.m.v. van inzet van concessiehouders) t.b.v. bezoekers, exposanten en organisatoren tijdens congressen, beurzen, evenementen en vergaderingen.
Kitchen
De kitchen creëert een inspirerende en verrassende Food & Beverage-beleving voor onze gasten. Met internationale kwaliteit, een vleugje Amsterdamse charme, regionale producten en duurzame opties zorgen we voor een ervaring die smaakt naar meer
Traffic & Logistics
De afdeling Traffic & Logistics zorgt ervoor dat nationale en internationale evenementen soepel en gastvrij verlopen. We begeleiden verkeers-, vervoers- en bezoekersstromen zo efficiënt mogelijk. Met als doel een optimale doorstroming en een positieve ervaring voor bezoekers.
Safety & Security
Safety & Security zijn verantwoordelijk voor het realiseren van een veilige en gastvrije omgeving bij RAI Amsterdam. We creëren een betrouwbare en prettige omgeving waarin ontmoetingen en evenementen zorgeloos kunnen plaatsvinden.
Services
Binnen de afdeling Services bestaan drie verantwoordelijkheidsgebieden: Event Services, Flexmanagement en Hospitality Crew Centre. Bij Event Services bied je gast- en ondersteunende services aan in de entreegebieden, hallen en congreszalen tijdens de opbouw en uitvoering van evenementen. De andere verantwoordelijkheidsgebieden zijn Flexmanagement, dat verantwoordelijk is voor planning, contractbeheer en de invulling van flexibele arbeidskrachten. Het Hospitality Crew Centre ontvangst van alle flexkrachten en verzorgt het beheer van linnen en kleding.